Nejtillvirus.se tog sina första steg i April 2016. Efter mer än två års förberedelser och utvärdering av svenskarnas behov av antivirusprogram med tillhörande kundsupport och säker vistelse på nätet, gick Nejtillvirus.se online den 10e April 2018. Vår målsättning är att värna om din säkerhet och komfort utan att du märker av det. Vår logo är en pingvin, med en något konformad kroppsform. Huvudet är litet och ihoppressat och med en spetsig och något krokig näbb. 

 

Precis som pingvinens fjäderdräkt består av små fjädrar, som formar ett tjockt skydd mot kyla, frost och ekstrema temperaturer, behöver dom inte som andra fåglar, borra upp sig och du behöver heller inte vara på din vakt eller frukta objudna gäster på dina enheter. Med Nej till Virus prisbelönta mjukvara kan du känna dig säker mot fientliga angrepp och hålla dig, såväl som dina enheter, försäkrade och fria från virus då vår mjukvara, precis som pingvinens fjäderdräkt, består av flera lager ogenomträngligt skydd, till nytta för våra kunder. 

 

Dessutom hjälper vi dig med att ha kontroll på säkerheten med eventuella datorproblem, programinstallationer, printers m.fl. såvida du har behov för det och har valt detta bland våra tilläggstjänster.

Vi drivs till 100% av precision och en önskan om att alla skall kunna surfa säkert, utan rädsla för virus eller för att bli hackade, oavsett hur mycket, eller var du befinner dig på nätet.

 

Vår logo bär en sköld, en antivirus sköld, som både avvisar och avskräcker fiender på en och samma gång.

Du är välkommen att besöka Nejtillvirus.se på LinkedIn eller Facebook. 

 

Företagsinformation

Nej Till Virus ApS ·

Kronprinsessegade 18 ·

1306 København K ·

CVR 40115323 ·

Telefon: +45 42 92 92 21 ·

E-mail: kundservice@nejtillvirus.se ·

 

Har du frågor om din produkt, kontakta oss på kundservice@nejtillvirus.se. Du kan också kontakta oss via telefon eller på chatten som du finner i botten på högra sidan av skärmen märkt som "lämna ett meddelande".

Nej Til Virus ApS · Kronprinsessegade 18 - 1306 København K – CVR 40115323 – Telefon +45 42 92 92 21 · E-mail: customer@nejtilvirus.com