EULA

 

OM MEDLEMSKAP I NEJ TILL VIRUS ApS

Nej Till Virus är en medlemsklubb, som tillhandahåller virusprodukter för att säkra din dator, surfplatta och mobiltelefon, samt elektronisk hjälp till de problem du kan uppleva vid användning av din dator, mobil eller surfplatta. 

Hos vår elektroniska support över telefon har vi öppet från 09.00 til 21.00 alla vardagar, där du kan få hjälp med uppsättning av din mjukvara, installationer och andra elektroniska problem som du kan uppleva. 

Ditt medlemskap hos Nej Till Virus är ett stående abonnemang, som ser till att din dator, mobil eller surfplatta alltid är säkrade på bästa möjliga sett. 

Alla betalingar hos Nej Till Virus sker via betalningskort eller autogiro, alternativt vilket avtal du gör med vår agent. Vi accepterar följande betalningskort: Dankort, Visakort och Mastercard.

Alla betalningsavgifter täcks av Nej Till Virus. Detta betyder att de priser som du ser på hemsidan, samt de priser som upplyses via vår telefon är de priser som gäller, inkl. alla avgifter.

Du kommer ha möjlighet att se alla tidigare beställningar, samt betalningar, när du loggar in på vår hemsida och trycker på “mina beställningar”. 

Endast personer över 18 år kan bli medlemmar. 

 

Nej Till Virus ApS
Kronprinsessegade 18
1306 København K
CVR 40115323
Telefon: +45 42 92 92 21

E-mail: kundservice@nejtillvirus.se

Betalingar genomförs via ePay A/S med NETS och Teller som kortinlösare.

 

GODKÄNNANDE AV ABONNEMANGSVILLKOR

När du accepterar abonnemangsvillkoren hos Nej Till Virus godkänner du att Nej Till Virus kan dra det informerade beloppet för medlemsskap regelbundet från ditt betalkort, fram tills det att du väljer att säga upp ditt abonnemang.

 

UPPSÄGNING AV MEDLEMSKAP OCH BINDNINGSPERIOD

Du kan säga upp ditt medlemsskap när det passar dig och abonnemanget kommer att upphöra efter den period du senast har betalt för. 

Dock är de första 24 timmarna, efter startat abonnemang, låst och här kommer det inte vara möjligt med uppsägning. Detta grundar sig på tekniska orsaker, då beställningen är under behandling. 

Om du har ett ärende med kundservice hos Nej Till Virus är abonnemanget låst under tiden ärendet behandlas. Ärenden hos kundservice tar normalt 24 timmar och det kommer därefter vara möjligt säga upp abonnemanget, om så önskas. 

För att säga upp ditt medlemskap hos Nej Till Virus måste du skriva en e-post till info@nejtillvirus.se. E-posten skall innhålla ditt fulla namn, kundnummer och en tydligt instruktion som beskriver att du önskar att säga upp abonnemanget. Du kommer att motta en e-post med bekräftelse när uppsägningen är behandlad. Du har också möjlighet att ringa till oss på vårt kundservicenummer som du hittar på www.nejtillvirus.se, eller kontakta oss via chatten. Det är viktigt att du klargör vem du är och att du önskar att säga upp abonnemanget. Det lättste sättet är dock att trycka på “REFUND”, på botten av sidan och där beskriver anledningen för din önskade uppsägning.

Om du säger upp ditt medlemskap hos Nej Till Virus kommer du fortfarande ha tillgång till virusprodukten och kundservicen fram tills att licensperioden har upphört. 

Efter avslutat medlemskap hos Nej Till Virus kommer det inte att dras något ytterligare belopp från ditt konto, såvida inte du själv väljer att återställa ditt medlemskap. 

Om giltighetstiden på ditt betalningskort är på väg att upphöra är det viktigt at du kontaktar Nej Till Virus med dina nya kortdetaljer. 

 

ANSVARS- OCH GARANTIFÖRHÅLLANDEN

Din registrering på nejtillvirus.se är bindande från det ögonblick du beställer din första order och därmed startar ditt medlemskap. Som medlem på nejtillvirus.se är du skyldig att betala för hela din medlemsperiod och efterföljande abonnemangstäckningar, tills det att du själv säger upp ditt abonnemang/medlemskap.

 

TILLVÄGAGÅNGSSÄTT FÖR BETALNING AV ABONNEMANG

Ditt medlemskap i nejtillvirus.se och kundservicesupport förnyas automatiskt. Om du upptäcker en eller flera debiteringar som du inte har godkänt kan du rapportera detta till din kortleverantör senast 8 veckor efter debiteringen (således inget annat framgår av ditt avtal med din kortleverantör). Vi rekommenderar först och främst att vända sig direkt till vår kundservice och vi vill göra vårt bästa för att nå en lösning för dig som kund inom 48 timmar. 

Om du inte önskar att fortsätta betala via ditt kort kan du kontakta kundservice och begära att få betala via autogiro.

 

ÅNGERRÄTT

Hos Nej Till Virus har du enligt lag 14 dagars ångerrätt, dvs. att du inom 14 dagar kan ångra ditt köp. Ångerrätten gäller inte om varan använts.

Ångerrätten gäller endast från den dag avtalet träder i kraft och inte under stående abonnemangsbetaling. 

Om du skulle ångra ditt köp skall du kontakta oss via telefon eller e-post. Du måste på ett tydligt sätt göra det klart att du önskar att använda dig ångerrätten. Ångerrätten måste åberopas inom de första 14 dagarna från tecknat avtal. 

 

ÅTERBETALNING AV ABONNEMANGSAVGIFT

Om du åberopar ångerrätten vill vi tilbakabetala det fulla beloppet för produkten. Återbetalningen kommer genomföras med samma betalningsmedel som använts till att betala produkten med. 

 

 

Nej Til Virus ApS · Kronprinsessegade 18 - 1306 København K – CVR 40115323 – Telefon +45 42 92 92 21 · E-mail: customer@nejtilvirus.com